Nyheter från KFS

Sommarstängt

Vi passar på att bygga om butiken under sommaren. Välkommen till en större och ljusare butik den 15 augusti. Vi vill också passa på att tacka alla våra kunder för ett gott samarbete och stort tålamod under terminen då vi ändrat (förbättrat) mycket i butiken. Varmt tack för alla synpunkter. Även om vi inte har någon aktuell survey just nu så tar vi gärna emot idéer på info@kfsab.se. 

Glad sommar!


Kundundersökning

KFS är ju vår egen bokhandel, så vi lyssnar extra mycket på våra kunder. Som ett resultat av tidigare undersökningar är det numera till största del Lth-studenter som bemannar butiken och vi har utökat öppettiderna. Nu har du möjlighet att göra din röst hörd genom KFSurvey som är öppen tom söndag 17 april. Det tar max 5 minuter att svara på frågorna. Klicka på länken nedan:

https://forms.gle/HuRWgBNbnczCGddh8 


Varmt välkommen till KFSs nya hemsida!

Vi hoppas att du hittar vad du söker. Det ska gå att söka på program, kurskod, ISBN, titel och författare. En nyhet är att du kan lägga till böcker i en inköpslista, så att du vet vad du behöver när du kommer till butiken. Om du hittar något fel eller har förslag på förbättringar, så tar vi tacksamt emot detta på mail info@kfsab.se


KFS stängt 28 februari

Vi stänger butiken kl 13 den 28 februari för att installera ett nytt kassasystem. Detta system kommer att hantera bokrabatterna automatiskt samt ge möjlighet till att slänga kvitton digitalt, om en inte vill ha sitt kvitto. Tidigare slängde vi en hel sopsäck per vecka med kvitton som kunderna inte ville ha. Välkommen tillbaka den första mars!


Nya öppettider KFS

Gott nytt år och välkommen tillbaka. Vi öppnar KFS studentbokhandel igen den 10 januari kl 9. Vi har öppet måndag-torsdag kl 9-17.30 samt fredagar kl 9-15.30, samma tider varje vecka (lunchstängt 11.25-11.55). Mycket av litteraturen finns redan hemma till LP3 och vi räknar med att det mesta har hunnit levereras till läsperiodstarten den 17 januari. Varmt välkommen att lämna in din gamla litteratur till vår populära andrahandsbokhandel.


God Jul önskar vi som jobbar på KFS

Tack för det gångna året och varmt välkommen tillbaka när vi öppnar våra portar igen den 10 januari kl 9. All litteratur som behövs till LP3 beräknas att vara på plats till kursstarten den 17 januari. God Jul önskar alla vi som jobbar på KFS studentbokhandel!


Tack för att du svarat i vår KFSurvey

Vi har fått många förbättringsförslag, där vi nu bestämt oss för att genomföra ännu ett av dem: Styrelsen, som består av nuvarande och tidigare LTH-studenter, har beslutat om att ändra öppettiderna för KFS studentbokhandel med start 10 januari 2022. Måndag-torsdag kommer vi att ha öppet 9.00-17.30 och på fredagar 9.00-15.30 (lunchstängt 11.25-11.55). Det blir samma öppettider varje vecka. Varmt välkommen!


Ny personal på KFS

KFS är ju vår egen bokhandel, så vi lyssnar extra mycket på våra kunder. Ni har önskat en förändring, och här kommer den. Från och med v46-21 kommer bokhandeln till största del bemannas med studenter. Många är nyanställda, så ha lite tålamod med att vissa saker kan ta längre tid. Denna förändring är beslutad av KFS styrelse, som består av nuvarande och tidigare studenter vid LTH. Om du har några frågor eller idéer är du välkommen att maila info@kfsab.se.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.