Nyheter från KFS

Kundundersökning

KFS är ju vår egen bokhandel, så vi lyssnar extra mycket på våra kunder. Som ett resultat av tidigare undersökningar är det numera till största del Lth-studenter som bemannar butiken och vi har utökat öppettiderna. Nu har du möjlighet att göra din röst hörd genom KFSurvey som är öppen tom 28 januari. Det tar max 5 minuter att svara på frågorna. Klicka på länken nedan:

www.tlth.se/kfsurvey 


Kampanj

Just nu erbjuder vår leverantör av Frixion rabatt, som vi ger vidare till er kära kunder och delägare. Köp tre Frixion pennor - betala för två! 

Gäller januari månad ut.


Aktuella öppettider

Under påskdagarna 6-10/4 håller vi stängt. 

Likaså har vi stängt under Kristi himmelsfärdshelgen 18-21/5. 

Vi stänger för sommaren 2/6 för att åter öppna igen 21/8.

Varmt välkomna alla andra dagar må-to 9.00-17.30 och fredagar 9.00-15.30. Lunchstängt 11.25-11.55


Välkommen till en välfylld butik

Nu har vi fyllt på med de böcker och kompendier som lärarna informerat oss om inför LP4. 

Vi har även gott om block, pennor och annat material som ni kan behöva för era studier.

Nu har vi även de populära LU-tröjorna på lager igen.

Välkommen in!


God jul och Gott Nytt År!

Nu har vi stängt för detta år och öppnar igen den 9/1. 

Om du har tid under jullovet, så tar vi gärna emot din feedback på 

https://tlth.se/kfsurvey

Tack för ett fantastiskt år - såväl kunder som leverantörer och personal. Mycket har hänt med nya medarbetare,  utökade öppettider, ombyggnad av butiken, större plats för begagnade böcker och nya system - bl a  för hantering av begagnade böcker. Detta innebär att du numera får dina pengar direkt in till kontot inom en vecka efter att din begagnade bok blivit såld.

Välkommen tillbaka 9:e januari. 17/1 starta LP3, men vi har redan fått in en hel del av litteraturen. Aktuellt lagersaldo finns alltid här på vår hemsida. Tänk på att söka på titeln så att du även ser om det finna begagnade böcker i butiken.


Nu finns mössor i alla storlekar igen

Vi har fyllt på lagret av vita mössor (med blått överdrag) - välkommen in för att prova ut din storlek. Det finns fortfarande endel blå mössor kvar för reapriset 150kr.

Vi har även fyllt på med böcker och annat inför LP-starten på måndag, samt skapat rabatterade bokpaket som du kan se här på startsidan.

Välkommen till KFS!


En sån start - vissa böcker tog slut på två dagar!

Nu har vi lastat upp 400kg nya böcker och fler är på ingång, förhoppningsvis i början på veckan. Alla bokpaket finns här på startsidan. Aktuellt lagersaldo ser du också här på sidan, med fem minuters fördröjning från vad som händer i kassan.

Inför varje LP-start mailar vi till alla lärare och frågar vilka böcker som ni ska ha. Vi beställer enbart efter dess listor. Tyvärr är det endel lärare som inte svarat och vissa har svarat sent, men vi gör vad vi kan för att ni ska få rätt böcker i rätt tid och till rätt pris.

Välkommen in till KFS!


Välkommen till Lund

Välkommen tillbaka till Lund och KFS. Denna veckan välkomnar vi särskilt alla nya studenter till Lund. Ni kommer med era phaddergrupper att besöka KFS för att få lite mer information om oss och vilka böcker ni behöver i första läsperioden. Teknologkåren kommer även att finnas på plats för att ge alla bokade besök en sektionsspecifik tygpåse att bära hem era böcker i. Alla som handlar för minst 1000kr får ett 5-pack rutiga kollegieblock på köpet (värde 100kr) alternativt ett rutigt Whitelines block och en Svart Frixion 0,5 (värde 80kr). 

Vi har stor efterfrågan på begagnade böcker - leta i bokhyllan och lämna in dem som du inte behöver längre. Numera får du pengarna in på bankkontot när böckerna har sålts. Du får upp till 60% av nuvarande nypris, beroende på skick och upplaga.


Sommarstängt

Vi passar på att bygga om butiken under sommaren. Välkommen till en större och ljusare butik den 15 augusti. Vi vill också passa på att tacka alla våra kunder för ett gott samarbete och stort tålamod under terminen då vi ändrat (förbättrat) mycket i butiken. Varmt tack för alla synpunkter. Även om vi inte har någon aktuell survey just nu så tar vi gärna emot idéer på info@kfsab.se. 

Glad sommar!


Kundundersökning

KFS är ju vår egen bokhandel, så vi lyssnar extra mycket på våra kunder. Som ett resultat av tidigare undersökningar är det numera till största del Lth-studenter som bemannar butiken och vi har utökat öppettiderna. Nu har du möjlighet att göra din röst hörd genom KFSurvey som är öppen tom söndag 17 april. Det tar max 5 minuter att svara på frågorna. Klicka på länken nedan:

https://forms.gle/HuRWgBNbnczCGddh8 


Varmt välkommen till KFSs nya hemsida!

Vi hoppas att du hittar vad du söker. Det ska gå att söka på program, kurskod, ISBN, titel och författare. En nyhet är att du kan lägga till böcker i en inköpslista, så att du vet vad du behöver när du kommer till butiken. Om du hittar något fel eller har förslag på förbättringar, så tar vi tacksamt emot detta på mail info@kfsab.se


KFS stängt 28 februari

Vi stänger butiken kl 13 den 28 februari för att installera ett nytt kassasystem. Detta system kommer att hantera bokrabatterna automatiskt samt ge möjlighet till att slänga kvitton digitalt, om en inte vill ha sitt kvitto. Tidigare slängde vi en hel sopsäck per vecka med kvitton som kunderna inte ville ha. Välkommen tillbaka den första mars!


Nya öppettider KFS

Gott nytt år och välkommen tillbaka. Vi öppnar KFS studentbokhandel igen den 10 januari kl 9. Vi har öppet måndag-torsdag kl 9-17.30 samt fredagar kl 9-15.30, samma tider varje vecka (lunchstängt 11.25-11.55). Mycket av litteraturen finns redan hemma till LP3 och vi räknar med att det mesta har hunnit levereras till läsperiodstarten den 17 januari. Varmt välkommen att lämna in din gamla litteratur till vår populära andrahandsbokhandel.


God Jul önskar vi som jobbar på KFS

Tack för det gångna året och varmt välkommen tillbaka när vi öppnar våra portar igen den 10 januari kl 9. All litteratur som behövs till LP3 beräknas att vara på plats till kursstarten den 17 januari. God Jul önskar alla vi som jobbar på KFS studentbokhandel!


Tack för att du svarat i vår KFSurvey

Vi har fått många förbättringsförslag, där vi nu bestämt oss för att genomföra ännu ett av dem: Styrelsen, som består av nuvarande och tidigare LTH-studenter, har beslutat om att ändra öppettiderna för KFS studentbokhandel med start 10 januari 2022. Måndag-torsdag kommer vi att ha öppet 9.00-17.30 och på fredagar 9.00-15.30 (lunchstängt 11.25-11.55). Det blir samma öppettider varje vecka. Varmt välkommen!


Ny personal på KFS

KFS är ju vår egen bokhandel, så vi lyssnar extra mycket på våra kunder. Ni har önskat en förändring, och här kommer den. Från och med v46-21 kommer bokhandeln till största del bemannas med studenter. Många är nyanställda, så ha lite tålamod med att vissa saker kan ta längre tid. Denna förändring är beslutad av KFS styrelse, som består av nuvarande och tidigare studenter vid LTH. Om du har några frågor eller idéer är du välkommen att maila info@kfsab.se.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.