Nyheter från KFS

Trevlig sommar 😎

Välkommen tillbaka den 19/8 när vi öppnar igen för att serva er som ska sommartenta och för att ta emot nollorna. 

Alla priser, bokpaket och lagersaldon finns på hemsidan.


Stort tack

till alla som lämnade in böcker när vi hade extraöppet må-on. Det blev 36 extra böcker för nollorna att fynda, främst Endim. Vi har nu byggt ut begagnathyllan, så vi kan ta emot ännu fler böcker när vi öppnar igen den 19/8. Vi tar emot alla böcker som används i undervisningen på Lth, inte bara de som vi säljer på KFS utan även t ex kompendier som ni köpt direkt på institutionen. Du kan välja om du vill ha pengarna till ditt eget bankkonto eller om du vill donera dem till kåren eller sektionen.


Extraöppet 3-5/6

Extraöppetför inlämning av begagnade böcker 3-5/6. Butiken är stängd för inventering, men vi kan ta emot dina begagnade böcker ändå (se instruktioner på bordet). Vi kan sälja massor av bl a Endim böckerna. En nyhet är att du kan välja om du vill ha pengarna till ditt eget bankkonto eller om du vill donera dem till Teknologkåren eller din sektion.


Extraöppet 10/5 

Eftersom V-sektionen har jubileumsbal på lördag och många studenter därför behöver mössor, spegat, tofsar, hänglås och bordspresenter så har vi bestämt oss för att ha öppet denna fredagen.

Om du vet vad du ska läsa i höst - köp begagnat nu när det finns på hyllan.

Kom ihåg att lämna in dina lästa böcker, så säljer vi dem åt dig.

Välkommen in - det är Cajsa och Jonathan som jobbar denna fredagen.

Öppettider:
Må-to 9-17.30
Fredag 9-15.30
Lunchstängt 11.25-11.55


Ändrade öppettider

Nu kommer den tiden på året då vi har stängt pga diverse helger. Här ser du våra kommande öppettider:

29/4 9.00-17.30
30/4 Stängt
1/5 Stängt
2/5 9.00-17.30
3/5 9.00-15.30
6-8/5 9.00-17.30
9/5 Stängt

10/5 ÖPPET

13-30/5 öppet som vanligt
3/6-18/8 Sommarstängt

Välkommen in till KFS 📚


Glad påsk!
Vi har öppet som vanligt t o m skärtorsdagen. Långfredag och annandag påsk har vi stängt. Omtentaperioden har vi också öppet som vanligt.

Välkommen in till KFS - just nu har vi en hörna med vår- och påskinspiration. Kanske en liten kyckling till studentlyan (5kr) skulle lysa upp tillvaron?


Kundundersökning

KFS är ju vår egen bokhandel, så vi lyssnar extra mycket på våra kunder. Som ett resultat av tidigare undersökningar är det numera till största del Lth-studenter som bemannar butiken och vi har utökat öppettiderna. Nu har du möjlighet att göra din röst hörd genom KFSurvey som är öppen tom 28 januari. Det tar max 5 minuter att svara på frågorna. Klicka på länken nedan:

www.tlth.se/kfsurvey 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.